D'Two / Monster Mouth

Share:
by Adila Rahma (Ddila)

Download disabled

The designer of this FontStruction has chosen not to make it available for download from this website by choosing an “All Rights Reserved" license.

Please respect their decision and desist from requesting license changes in the comments.

If you would like to use the FontStruction for a specific project, you may be able to contact the designer directly about obtaining a license.

Okay, this is my second font. Note: lowercase does not work. If you wish to be that lowercase letters are added, it is okay. But not sure I could make the lowercase. To make X it's very hard to me.
Info Created on 5th December 2012 . Last edited on 7th December 2012.
License Creative Commons
Categories
Tags
Fave Tags

6 Comments

Comment by Adila Rahma (Ddila) 5th December 2012
You've said before that you were Indonesian, weren't you? :P Wow, I thought you were foreigner...

Buat font kedua ini keren dan jauh lebih baik, berarti you've made a good improvement. Keep it up!

Kalo buat "X", bikin aja mirip "K", atau kalo mau bereksperimen silakan, tinggal pilih.
Comment by cablecomputer 6th December 2012
@cablecomputer: Kalo mirip K, nanti orang ga bisa bedain mana K mana X ... hehehe :P

Oh ya ..., nih, coba kasih kritiknya ... :)

Comment by Adila Rahma (Ddila) 7th December 2012
@Ddila: Wah itu "x" nya terlalu langsing XD

Gini, klo mau bikin font yang tujuannya untuk dibaca usahakan bikin lebar huruf yang konsisten, kecuali klo mau bikin yang experimental...

Bentuk font juga harus konsisten jangan huruf A-F ada tajem2nya di ujung (itu namanya serif) trus yang lain gaada. Klo misalnya susah bikin serifnya, sekalian aja dihapus semua.

Gitu aja, selebihnya udah bagus lah...

Oiya ini ada usul buat beberapa huruf, hope this helps :)
Comment by cablecomputer 7th December 2012
Comment by cablecomputer 7th December 2012
@cablecomputer: Makasih ya ... :)
Comment by Adila Rahma (Ddila) 15th December 2012

Advertisements